Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Стилияна Станчева ще представи България на Top International Model of the World 2017

Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с лицензиант Робърт Казан от Букурещ,Румъния ще събере още веднъж модели от 35 страни на планетата в една уникална надпревара за модели.

Тази година моделите ще имат някои специфични работни дейности, както и културни такива.
стиляна
Състезанието ще се проведе между 20-27 септември 2017 в луксозния хотел Маджестик, Слънчев бряг, България, който ще приеме моделите и интернационалните гости по покана на Робърт Казан и Атанас Лазаров.

Моделите ще бъдат наставлявани от Лирон Мартина (Холандия) – официален треньор по походка – с над 20 години опит в света на модата, от Юлиан Дину (Рyмъния) – директор на образователно училище по фитнес – официален фитнес треньор, и от Робърт Казан – президент на Top International Model of the World, който ще учи моделите, как да се държат в различни ситуации.

Стилияна Станчева ще представи страната ни на Top International Model of the World 2017.. Тя е ученичка последна година в Търговската гимназия „Княз Симеон Търновски“ в родният й град- Стара Загора, със специалност търговия на едро и дребно.

Стилияна споделя , че през свободното си време спортува, ходи на фитнес, канго джъмп и взима уроци по английски език. Желанието й е да се усъвършенства, да завърши право и да се реализира в тази сфера.

„Хубавите неща в живота за мен се случват неочаквано без да си ги планувал, имам предвид конкурса Мис Стара Загора, от който автоматично се класирах и за Мис България 2016“, допълва още Станчева.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *