Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Лейди Гага влезе в болница

Лейди Гага е откарана в болница. Певицата е изпитвала много силни болки, когато е откарана в лечебното заведение, предава „Нова телевизия“.

Заради влошеното си здравословно състояние, Лейди Гага отмени пътуването си до Рио де Жанейро, където трябваше да участва в големия музикален фестивал „Рок в Рио“.

Изпълнителката се обърна към бразилските си почитатели чрез Туитър с молба за разбиране.

„Бразилия, безутешна съм, но не се чувствам достатъчно добре, за да дойда на „Рок в Рио“. Бих направила за вас всичко, но сега трябва да се погрижа за организма си. Моля Ви за прошка и разбиране, обещавам, че ще дойда и ще изляза на сцената възможно най-скоро“, написа 31-годишната звезда.

Преди няколко дни стана ясно, че Лейди Гага страда от фибромиалгия – заболяване, което е съпроводено с хронични болки в мускулите и костите, умора и проблеми със съня и паметта. В Инстаграм тя публикува снимка на ръката си, в която е забодена игла с тръбичка, излизаща извън кадъра.

Преди няколко седмици певицата анулира концерта си в Монреал заради ларингит и инфекция на дихателните пътища, получени по време на спектакъл в Ню Йорк.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *