Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Хиляди русофили се събраха край язовир „Копринка“

Над 10 хиляди души от цялата страна се събраха край казанлъшкия язовир „Копринка“ на 14-ия събор на приятелите на Русия. Тази година той е посветен на 140 години от Руско-турската война и епопеята на Шипка. Негов гост бе и руският посланик в София Анатолий Макаров,информират от PRofile international.
ANV_8210-1
Този път политиците приеха желанието на организаторите на събора да няма политически речи, макар че край язовир “Копринка” дойдоха депутати от всички политически сили.

Приветствие изпратиха председателят на Народното събрание Димитър Главчев, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов и патриарх Неофит.
IMG_20170915_155330
Край „Копринка“ звучаха руски и български песни, а барбекюто, водката и бирата бяха неотменна част от срещата на русофилите.

На щанда на висококачествената руска водка, усмихнати момичета в руски носии каниха съборяните да усетят хармонията на аромат и вкус на известната водка Столичная, която се отличава с деликатен аромат и пълна липса на чужд вкус.
Петя Буюклиева, която беше специален гост изпълнител на фестивала, се снима за спомен с красивите момичета в типични руски костюми,допълват още от PRofile interanational.

ANV_7981

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *