Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Biad premium club подкрепя Енджи Касабие

Новият собственик Димитър Иванов готви специална Арабска нощ в чест на Ливанската принцеса
unnamed
“Здравейте, аз съм Енджи Касабие – диетолог. Работила съм с много световни звезди като Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Бритни Спиърс, Джейсън Стейтъм, Робърт де Ниро, Харисън Форд, Ева Лонгория. Аз съм си ливанска кръв, но побългарена.
Не мога да кажа, че съм възпитана консервативно, но пък си имам принципи, които следя. Баща ми не ни е научил да оценяваме хората с това какво имат, а с това какво са. Винаги ни е учил, че парите са нищо повече от една хартия, която се използва за купуване на неща, за да сме живи.
Пари, пари, пари. Трябват ми, за да си купя дрехи, за друго не ги ползвам. Дори като съм по пижама, обичам да изглеждам различно. Ако мога да спя с бижута, и това ще направя. Не ме питай защо – такава съм. Винаги съм мечтала да съм Пепеляшка, но без да ми падне обувката. Обичам да ми е приказно и блестящо.
Енджи Касабие
21728363_10155535509441276_5564862356106894123_n
В моята приказка вече има принц – Мистър Ливан 2014 и Мистър Свят 2015. Малко по малко ми се сбъдват мечтите, но при мен те не свършват, там е проблемът – алчна съм откъм мечтаене.
В Къщата нещото, което не мога да направя и не мога да си позволя, е да спя в една обща стая, заедно с други мъже, защото ще изляза разведена.
Аз съм си аз, където и да съм. Не обичам да се правя на друг. Не искам да съм една от тълпата, а да съм това, към което гледа тълпата.
Бих искала да спечеля и може би това е най-голямата приказка, която ще се случи в живота ми и нямам търпение!”

Така започна своята визитка д-р Енджи Касабие.
За да изпратят Енджи Касабие през последните дни преди шоуто неотлъчно до нея бяха
Наско Лазаров, Димитър Иванов-собственикът на новия Biad premium club, Азис, Кирил Чалъков, Николета Лозанова, Андреа, Самър Хаджотман – собственик на Samer gril house, топдизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова, очния д-р Мохамед Фахрат.

Красивата Енджи Касабие подбра в гардероба си тоалети от Patrizia Pepe, Karen Milen, Princess studio, La Diva, Pinko, Other theory.
За безупречната визия на Енджи се погрижи стилстката Августина Маркова-Тути, гримът е дело на Кирил Чалъков.

„Подкрепям Енджи Касабие в този проект и очаквам да излезе от къщата като истински и достоен победител. Тя заслужава всичко това и както аз така и целия наш екип сме с нея. След като излезе от Вип къщата всички нейни приятели й готвим голяма изненада в Biad premium club. Убедени сме, че Енджи Касабие ще оцени този жест. В нейна чест започваме всеки месец арабски партита, с които да промотираме културата, музиката и начина на живот.” кометира пред медиите собственика на Biad Димитър Иванов. От Ливан пристигна специално нейн екип, за да може да се сработи с българския й, и заедно да следят всяка нейна проява на малкия екран.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *