Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Изборът на редактора Най-четени Последни новини

Kaufland България обяви по-ниски цени на стотици маркови продукти

Kaufland България обяви по-ниски цени на стотици маркови продукти от своя асортимент. Във веригата хипермаркети потребителите могат да намерят голямо разнообразие от продукти с познати марки, като техните цени от сега нататък ще бъдат по-ниски от цените им до момента. От веригата подчертаха, че не става дума за седмична акция, а по-ниските цени са трайна ценова политика.

За улеснение на клиентите артикулите с още по-ниски цени са отбелязани с етикет със символ, изобразяващ спестовна касичка. Продуктите ще могат да бъдат намерени на своите традиционни места по регалите във всеки обект на Kaufland България, а всяка седмица една част от тях ще бъдат излагани и на централните коридори на хипермаркетите.

Целта на промяната в цените е голяма част от продуктите да станат още по-достъпни за потребителите. „Залагаме на познати и утвърдени марки, към които българският потребител неведнъж е демонстрирал своите предпочитания“, коментира Стела Първанова, Търговски директор на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

Сред марковите продукти на още по-ниски цени фигурират популярни брандове като „Milka“, „Nescafe“, „Dove“, „Persil“, „Ariel“, „Fairy“, „Zagorka“, „Каменица“, „President“, „Olympos“, „Pepsi“ и редица други, а типовете продукти обхващат предложения от хранителни стоки, перилни и почистващи препарати, козметика и др.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *