Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Преслава открива парти сезона в нощна София

Почитателите на хубавата музика си приличат, независимо къде се намират по света. И ако тези, които харесват Преслава в Америка, изживяха незабравими 15 дни с нея, то почитателите й в България тръпнат в очакване любимката им да се впусне в клубния живот у нас. За тяхна радост това ще се случи още на 5 октомври в София, меката на нощния живот Biad premium club.
Самата певица по време на Preslava USA & Canada Tour 2017 се включваше често в социалната мрежа с лайв чатове, а след последния си концерт в Кейп Код призна, че много и липсват фенове у нас.

Българите в Америка са категорични, че тази есен Преслава ги е заредила с много настроение и български дух. Като една истинска, голяма музикална звезда, певицата се раздаваше до край на всеки свой концерт, а публиката я даряваше с нестихващи аплодисменти. Един от концертите с най-многобройна публика, бе този в Чикаго, а изненадата за Преслава бе появата на нейния колега Магапаса на сцената.
Този петък Преслава ще се качи на сцената на Biad premium club, за да открие новия есенен парти сезон. Лично новият собственик на клуба Димитър Иванов и Атанас Лазаров ще я посрещнат отново с червен килим,цветя, синьо шампанско и лимузина.
преслава
Тук ще дойдат още Йордан Йорданов, българинът с най-красиво тяло в света. Йордан през 2016 в Румъния взе почетна награда и статуетка от престижната модна надпревара Top international model of the world.

Преслава засне топмодела в последния си видео клип, заедно с Алекс Иванов, един от финалистите на Мистър България 2016.
На таз годишното издание Biad premium club бе официален партньор в Majestic beach hotel и българските представители Борислав Михов и Стиляна Станчева получиха ваучери по 1 000 лв. и ултра вип златни карти.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *