Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Code Fashion TV с нова визия

Преди броени дни най-успешната българска модна телевизия Code Fashion TV навърши една година. Медията успя да отбележи редица успехи през първата си година, като се наложи и като безспорен лидер в отразяването на всички модни и лайфстайл събития в страната.

Днес стартира абсолютно нов сайт на телевизионния канал – tv.codefashion.bg. В него феновете на модата ще могат да намерят всички епизоди от любимите си предавания – „Закачалки“, „Дами канят“ и „Fashion Close Up“, както и стотици модни ревюта и репортажи от светски събития.
Сайтът на Code Fashion TV е оптимизиран така, че зрителите да могат бързо и лесно да стигнат до любимата се телевизия по всяко време и навсякъде. Вече е достъпно и 24/7 живо излъчване, което може да гледате от всяка точка на земното кълбо.

С пускането на портала, медията заявява началото на големите промени, които предстоят в ефир. В началото на зимата зрителите ще могат да гледат още много нови авторски и форматни предавания, а програмата ще бъде обогатена с много ревюта на международни дизайнери.

Групата продължава да развива и лайстайл сайта codefashion.bg. В него традиционно ще прочетете новини от света на модата, лукса и добрия начин на живот. Продължават и успешните рубрики „20 въпроса към…“, „Моден подиум“, „Model Off Duty“, „Code Fashion препоръчва“.
Съвсем скоро очаквайте повече информация за новите предавания и лица в ефира на Code Fashion TV.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *