Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора

Мъж и жена обвинени за двойното убийство в дискотека

Окръжната прокуратура в Стара Загора повдигна обвинения срещу 24-годишния Ангел А. и 26-годишната Виолета А. за двойното убийство в дискотеката в с. Паничерево.
Пет минути след полунощ на 22 октомври в полицията в Казанлък е получен сигнал за масов бой в дискотеката в гурковското село Паничерево.

Малко по-късно от Центъра за спешна медицинска помощ в Гурково е съобщено, че пред здравното заведение са докарани четирима мъже, двама от които мъртви, а другите двама с прободни и порезни рани. Жертвите са 39-годишният Иван И. и 23-годишният му син Антон А. Двамата са от град Николаево, съобщиха от държавното обвинение.

Пострадалите са 21-годишният Димитър А. и 34-годишният Иван А. също от Николаево. По-младият мъж е с прободна рана в гърба и порезни рани по ръцете и главата, а другият е с порезни рани по ръцете.

Извършени са два огледа на местопроизшествие, разпитани са множество свидетели и са назначени съдебно медицински експертизи. Установено е, че масовият бой е станал между две групи роми от по 15 души, като едната група е била от Паничерево, а другата от Николаево и Нова Загора.

По неофициална информация компанията на убитите Иван и Антон избрала дискотеката в недалечното село Паничерево, защото във фаталната вечер в нея имало певица, а те празнували раждането на бебе.

Днес Окръжната прокуратура в Стара Загора е обвинила 24-годишния Ангел С.А. за
убийство на повече от едно лице в съучастие с 26-годишната Виолета А., като престъплението е извършено от мъжа в условията на опасен рецидив.

Наказанието, което се предвижда за това престъпление, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *