Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Топ архитекти, дизайнери и инвеститори се обединяват в общ дом – Maisons

Галя Събева
Гена Събева – председател на Асоциацията на интериорните дизайнери

За да се съберат и отбележат заедно архитекти, интериорни дизайнери инвеститори се събират на 31 октомври под мотото -„Вси дизайнери на Вси Светии “ в меката на студенското парти и нощен живот.

Основната цел,която си поставят топ имената в бранша е да обединят усилия и заедно да финансират и координират построяването на училище,в полза и нужда на талантливи деца с много призове от Олимпиади.
Всеки дизайнер ще се преобрази в своя идол вдъхновител, имайки предвид 31.10 и американската традиция, станала толкова масова на този ден и по целия свят.
_D7A3818 copy
Главният виновник за обединението е Гена Събева и топ дизайнера Мая Дянкова подгласник на идеята.

В портфолиото й се нареждат гордо реализациите на едни от най-култовите заведения в София и страната. Преди броени дни в Студентски град отвори врати клуб Maison‘s – най-новият й проект.
„Създадох една различна атмосфера ,имайки предвид големите компании и именно това че сме в студентски град, мястото където 24 часа кипи нощен живот и парти без край. Иска ми се младите хора да имат възможност да общуват на живо, не чрез wi-fi.

мая д.
Мая Дянкова

Гордостта ми,  на този невероятно свеж проект е тоалетната. Много голяма, като в хотел.
А основната концепция е да се чувстваш различно-от тавана идва слънцето, огън, нощ, карибско небе. Всичко,което пожелаеш“, разказва Дянкова.

Свежият нюанс greenery бе определен от Pantone Color Institute за цвят на 2017 г. „Тревистата“ стена в Maison‘s е нейната истинска закачка по темата „зелено“.Капацитет – 200 места.
След 22.00 часа новия клуб оживява и превръща в бар,сменят се ефектни светлини. DJ резидент е креативната и талантлива DJane Monique.
„Ще имаме популярни диджеи, изпълнители от Балканите, различни и разчупени партита, както и Буда бар атмосфера, подкрепена с ароматни наргилета“сподели пред медиите Николета Байкова, управител на клуба.
_D7A3815
По време на събитието „Вси дизайнери 2017“, за което АИДБ неслучайно избра домакин да бъде клуб Maison‘s, ще стане ясно, че целта е не просто дизайнери, инвеститори и приятели да се съберат и отбележат „Вси светии“ подобаващо с маскен бал, а нещо далеч по-значимо.
Именно тук ще се даде началото на най-новия проект на АИДБ – да променим заедно обществената среда. Гена Събева и Мая Дянкова са първите които стартират инициативата и ще се промени едно училище .

Зад проекта застават още българската мебелна фабрика „Явор“ и нейният собственик Благо Солов, Мая Микова- собственик на Domko и много други.

Снимки: Александър Новоселски

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *