Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Зодиакалният знак разкрива каква майка ще бъде всяка жена

Зодиакалният знак разкрива силните страни и предизвикателствата пред всяка майка, пише в. „Дейли мейл“.
Според астролозите от сайта „Ребъл съркъс“, цитирани от БТА, зодията определя как жената ще отглежда децата си.

Овен (21 март – 19 април)
Овенът пази личния си живот и не загърбва срещите с приятели. Жената овен е състезателна натура и не обича да губи. Често майката променя рязко настроението си, ако децата не изпълняват указанията ѝ.

Телец (20 април – 20 май)
При майките телци има установена програма и те винаги знаят какво е най-добро за семейството им. Те отглеждат деца с висок морал и здраво стъпили на земята.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Те са в крак с последните технологии и енергични. Често могат да подронят стабилността на семейството.

Рак (21 юни – 22 юли)
Жените раци имат вроден инстинкт за майчинството. Те са изцяло отдадени на децата си и са чувствителни, но са подвластни на настроения. Могат да бъдат покровителствени.

Лъв (23 юли – 22 август)

Майките лъвове са енергични, забавни и жизнени. Те умеят да си играят с децата и да разпалват въображението им. За сметка на това, представителките на тази зодия са склонни да драматизират и да правят големи проблеми от малки провинения.

Дева (23 август – 22 септември)
Организирани, добре осведомени и практични, майките деви имат някои от най-здравословните навици от всички зодиакални знаци. Децата им обаче често могат да ги възприемат като прекалено строги.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Майките от този зодиакален знак са свръхтърпеливи и толерантни към грешките на децата си. Те възпитават у дъщерите и синовете си висок морал и усет към изкуството. Но могат да бъдат непоследователни в поведението си като родители.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Скорпионите правят нещата по собствен начин и не се интересуват от мнението на другите за методите им на възпитаване. В семейството се слуша тяхната дума, но могат да бъдат маниаци на тема „контрол“.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Майките стрелци винаги търсят приключения и забавления. Те са много мъдри и насърчават децата си да четат много, както и да намират нови възможности пред себе си.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Вие сте опората на семейството и всеки се вдъхновява от вас, защото работите усилено и винаги приключвате нещата. Децата Ви гледат на Вас, като на модел за подражание.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Вие сте свободолюбиви и независими. Децата Ви са склонни към следване на това поведение и често са смятани от връстниците си за „чудати“. Майките са и приятели на техните синове и дъщери.

Риби (19 февруари – 20 март)
Децата Ви обичат заради способността Ви да им давате безусловната си любов, да ги изслушвате и да сте съпричастни с тях. Винаги ще поставяте семейството си на първо място, но често ще сдържате агресия в себе си, ако нещата не се случват по Вашия начин.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *