Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Енджи Касабие подари незабравима вечер на тийнейджърите

Енджи Касабие не престава да ни изненадва приятно – този път за наближаващите светли празници.

Вип диетологът събра в столичния клуб Биад много млади момчета и момичета нейни фенове, за които стана принцесата на сърцата заради любовта и усмивките, които непрекъснато раздава.

Освен любов, Енджи раздаде и много подаръци в празничната вечер.

Биад съвместно с пиарът на звездите Атанас Лазаров, новия собственик на клуба Димитър Иванов и екипът на най-яките тийн партита в София бяха организирали за вечерта конкурси на различна тематика в които тийнейджърите най-вече трябваше да покажат талант и артистизъм.

Енджи пристигна в клуба легенда с много свои приятели като истинска принцеса с розова дванадесет метрова лимузина на Limos Bg и шампанско.
IMG_5228 енджи
Всички я поздравиха за новия и моден стил и отдалеч забелязващите се и ботуши, изработени специално за нея в сребърно.

Бе поздравена и от много нейни приятели известни личности от шоу бизнеса – Азис,Диана Любенова,Андреа,Николета Лозанова,д-р Валентин и Венета Павлови,Гери Дончева,Станимир Гъмов.

Принцесата, както винаги, бе осигурилаогромни плата екзотични ядки, цитрусови плодове,италиански сирена и мезета с които зарадва младежите.

На края на вечерта Енджи ни поднесе още една изненада – изпя нейни на арабски и обеща още безброй мероприятия през новата година и нови диети.

Очаквайте и най-новата й книга с тайните рецепти на звездите от Холивуд и България.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *