20.07.2024

Звезди, журналисти и бизнес-елит празнуват 2018-та с ВИП Комюникейшън

Домакин на събитието е лидерът на елитната клубна култура – MAGNITO

Любими звезди от сцената и екрана, журналисти от печатни и електронни медии, както и представители на бизнеса ще отпразнуват заедно новата година на традиционното събитие на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Домакин на партито е лидерът на елитната клубна култура – Magnito, а гостите ще бъдат посрещнати от управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
VIPCOMPR
„За поредна година искаме да благодарим на всички медийни партньори, без които не може да се реализира нито един наш проект. Журналистите предоставят на обществото както актуалните новини, така и информират за успехите на българския бизнес, медицина и туризъм, които са в основата на цялостното обществено развитие. И тази година нашият екип подготвя мащабни проекти в тези основни сфери на обществото ни, като основен акцент ще бъде и водещата роля на България в развитието на Балканите“, посочват организаторите на събитието Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

През март те подготвят четвъртото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2018, а през май най-успешните компании за качество на живот ще бъдат отличени от церемонията Lifestyle Awards. Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли. Успехите на българските медици ще бъдат представени през октомври 2018 година в София, а най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през ноември 2018. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София с четвъртото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2018.
МАГНИТО
За гостите ще има много музикални изненади, както и подаръци от партньорите на организаторите.

ВИП Комюникейшън избра за сцена на своето стартово годишно събитие Пиано и суши бар Магнито, който само за 11 години се утвърди като еталон на качествените нощни забавления, за истинските ценители с отличен вкус към живота, музиката, отбраните питиета и невероятното суши.

Преминал през няколко етапа и локации през годините, днес Магнито е най-елитния и предпочитан бар в сърцето на нощна София, на жълтите павета до президентството, на ул. Леге №8. Облягайки се на 11 годишната история на марката Магнито, пиано барът е средище на най-добрите музиканти и фенове на хубавата музика, освен това е едно от най-търсените заведения за частни или фирмени партита.

Разположено в две зали с размери на помещенията, едната парти зала – над 100 кв. м. и пиано бар залата над 200 кв. м., капацитетът на клуба може да варира според различните нужди на събитията. Заведението се намира в идеалния център, което го прави лесно и за намиране, и за паркиране.

Магнито е единственият бар с две банди на живо. От сряда до събота свири Магнито бенд – най-добрите музиканти, споени в идеалния за целта състав. Освен това тук са гостували всички големи имена на българската поп и рок сцена: Лили Иванова, Васил Найденов, Сигнал, Миро, Любо Киров, Акага, Графа, Тангра, Диана Експрес, Булгара и т.н. В последните месеци програмата се обогатява от латино вечери с Ире Васкес, Долорес, Весела Морова, танцьори от школата на Коста и Алиса, балет Даймънд, гостувал е с невероятното си шоу и Филип Аврамов, наречено „Като 2 ноти H2O“ и още безброй разнообразни вечери.

Клубът се гордее с изключително професионалното озвучаване и осветление, много над очакваното ниво за пиано бар. Разполага и със сцена с височина 30 см, удобна за всякакъв вид презентации, програми и др. Интериорът на Магнито е най-доброто, което е правено досега – изключително стилен и уютен, съобразен с акустиката, необходима за жива музика, предлагащ едновременно комфорт и създаващ настроение. Телефонът за резервации е 0888 144 777.

Снимки: Дилян Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *