Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Цяло съзвездие от български певици празнува с ВИП Комюникейшън

Лидерът на елитната клубна култура – MAGNITO, е домакин на събитието
Любими изпълнители на няколко поколения българи ще поздравят гостите на традиционното новогодишно празненство на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Събитието е на 24 януари от 20 ч., а негова сцена ще бъде лидерът на елитната клубна култура – Magnito. Медийните партньори на агенцията и призьорите от престижните национални и Балкански награди за бизнес, туризъм и медицина ще бъдат посрещнати от управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Специални гости на събитието са фолклорната звезда Поли Паскова, естрадните прими Кристина Димитрова, Диана Дафова, Галияна Арсова, актьорът Симеон Владов, популярният психолог Еленко Ангелов, телевизионни звезди и други. По време на събитието ще има празнична благотворителна томбола, в която освен подаръци от патрньорите на агенцията – Вила Терес, Рефан и TopOfertite, ще има и уникална цветна графика „Пловдив“ с автор художник Любов Тотева.

ВИП Комюникейшън избра за сцена на своето празнично събитие Пиано и суши бар Магнито, който само за 11 години се утвърди като еталон на качествените нощни забавления, за истинските ценители с отличен вкус към живота, музиката, отбраните питиета и невероятното суши.

Магнито е единственият бар с две банди на живо. От сряда до събота свири Магнито бенд – най-добрите музиканти, споени в идеалния за целта състав. Освен това тук са гостували всички големи имена на българската поп и рок сцена: Лили Иванова, Васил Найденов, Сигнал, Миро, Любо Киров, Акага, Графа, Тангра, Диана Експрес, Булгара и т.н. В последните месеци програмата се обогатява от латино вечери с Ире Васкес, Долорес, Весела Морова, танцьори от школата на Коста и Алиса, балет Даймънд, гостувал е с невероятното си шоу и Филип Аврамов, наречено „Като 2 ноти H2O“ и още безброй разнообразни вечери.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *