Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Народната певица Поли Паскова с мега-концерт в НДК

Засилени мерки за сигурност за спектакъла на 21 март

В сърцето на Европредседателството – зала 1 на НДК, фолклорната звезда Поли Паскова ще направи истински спектакъл в три части – „Аз съм, Българийо, твоя дъщеря“. Събитието на 21 март ще премине със засилени мерки за сигурност заради Европредседателството, концентрирано в двореца на културата.
Концерт-спектакълът ще бъде в три части, като първата включва песни от всички области на България. Втората е кафанска част – с музикантите от оркестър Уникат и гостуващи инструменталисти от Македония. На сцената ще се качи и сръбската легенда Аце Илич, звезда на Гранд Продъкшън, който покани българската певица за дует в Сърбия. Той отложи концерт в Чикаго, за да пее с любимката си в НДК.
Третата част ще представи най-силните песни от репертоара на Поли. Сред тях са шлагерните изпълнения, които певицата налага през последните години като собствен стил.
Специални гости на концерт-спектакъла са колегите на Поли Паскова – Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, най-добрата родопска певица Росица Пейчева.
Наред с концерта, Поли подготвя и 16-ия си самостоятелен албум „Изпращам ти ангели“, по едноимената песен, която е подарък от авторката Росица Узунова. Баща й, родопски певец, починал преди година, в съня й изпял песента и заръчал да я подари на Поли Паскова.
„Тази песен е доста специална за мен и ще я изпея на финала на концерта“, споделя Поли, която ще представи премиерно и част от песните от 16-ия си албум.
Концертът ще бъде излъчван по БНТ и Планета Фолк – генерални медийни партньори на събитието. Билети вече се продават в касите на НДК, Ивентим и в СБА-веригата.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *