Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Деси Банова ще ни среща с успешни българи

„Здравей, България” стартира нова рубрика, която ще представя въздeйстващите истории на успешни българи.
Деси Банова започва нов етап в професионалното си развитие.

Тя ще води новата рубрика в сутрешния блок на Nova – „Истории на успеха“.

„Вече имах възможността да се запозная с някои от тези хора, които са били извън България, почерпили са опит отвън, но са се завърнали, мотивирани да успяват не другаде, а в България. Аз съм изключително щастлива и развълнувана от новото начинание и се надявам, показвайки тези достойни примери, да вдъхна малко повече увереност на всички българи. Убедена съм, че ако все повече млади хора се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място”, споделя Деси Банова.

Всеки петък тя ще запознава зрителите с млади, креативни, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи и то именно тук, в родината ни.

Първият гост в „Истории на успеха с Деси Банова” се казва Александър Рангелов.

Той е само на 33 г., но в автобиографията му вече фигурират множество престижни отличия, най-ценното от които е награда за иновации, лично връчена му от Илон Мъск. Той прави чудеса от семейната компания и вече може да се похвали с експорт на седем континента.

Банова бе 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и получи международното признание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени. Мястото ѝ във „Времето“ зае красавицата Нора Шопова.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *