Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Андреа разби Пайнера: Виж как отвърна на нападките му срещу нея!

Андреа за пореден път не си остави магарето в калта, а отвърна на удара!
Подписа договор с румънски продуценти от Букурещ

Поп фолк дивата Андреа отвърна на нападките на Митко Пайнера. Певицата отново показа, че знае коя е, има самочувствие и добра самооценка, и не оставя никой да я тъпче.

Припомняме, че преди дни в свое интервю Митко Пайнера насоли куп от певиците, които вече не са във фирмата му. Нападна обаче и Десислава, която по думите му не можела да се справя сама и подвила опашка, търсейки наново подкрепата му.

Коментарът му за Андреа обаче беше най-язвителен и дори обиден. Шефът на Пайнер възмути мнозина с думите си за нея, които ви припомняме сега.

„За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“, каза Пайнера.

Андреа не закъсня с реакцията си като го направи директно, прямо и въпреки това интелигентно и възпитано. Половинката на Кубрат Пулев показа, че е над нещата, но знае как да брани името си.

„Аз не съм потресена какво е казал за мен. Потресена съм от факта как се изказва за певица, която носи приходи във фирмата му – Десислава. Само не знам кой плюе там, където е ял.

Като той даже яде, като го прави! Никъде не съм казала, че ми спира участията. Май се получава, че гузен негонен бяга“, коментира блондинката.

“Щастлива съм,че имам в момента свободата и възможността да пътувам всяка седмица в Букурещ.

Подписах тези дни договор с румънски продуценти,до края на годината са планирани интервюта,гостуванията в румънските телевизии и радиа,които се скъсват да въртят моите парчета.

През 2018 ще запиша дует с няколко актуални румънски изпълнители.” допълни още Андреа.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *