Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Иновации от Гърция с номинация от Балканските Оскари

Balkan Business Awards 2018 подкрепя образователна инициатива

Иновациите в бизнеса ще бъдат отличени по време на най-големия бизнес форум на Балканите – Balkan Business Awards 2018, съобщават организаторите на събитието от ВИП Комюникейшън.
Церемонията ще се състои на 7 март 2018 г. от 20 ч., в хотел Best Western Premier Sofia Airport, а международно жури ще даде своите оценки за участниците.
blue logo

Иновативните продукти на гръцката компания PAINMASTER HELLAS получиха номинация от партньорите на конкурса с новата формула за решаване с един от големите проблеми на 21 век – преумора и стрес. Продуктите на фирмата прилагат революционни технологии, който не съдържат медикаменти, контролират болката и насърчават изцелението. Painmaster е удобно и иновативно средство за лечение в движение и ежедневно подобряване на здравето.
Най-голямата дентална верига у нас – ЕО Дент, получи заслужена номинация в категория Корпоративна и социална отговорност. Клиниката създаде първата по рода си специализирана имплантологична клиника и детска дентална клиника за лечение на деца със специфични потребности със силно изразена корпоративна социална отговорност и ангажираност за хора в неравностойно положение – деца и възрастни.
Една от водещите общини на Балканите – Стара Загора, получи също престижна номинация от Balkan Business Awards 2018.
В последните години Стара Загора се утвърди като желана инвестиционна дестинация в Европа. Още в началото на 2018-та Международната рейтингова агенция Standart & Poor’s повиши дългосрочния кредитен рейтинг на Общината на „ВВВ-“, със стабилна перспектива. Потенциалът на областния град бе оценен и от fDi Magazine – издание на Файненшъл Таймс.
Престижните награди подпомагат също и инвестициите в образованието и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България. Партньор на събитието е международната студентска неправителствена организация AIESEC, която ще представи своето интерактивно събитие – „Бизнесът в действие“, провеждащо се за 13-та година.
Организирано изцяло от студенти за студенти това събитие цели да засили практическото познание на студентите в България, като им позволява да работят рамо до рамо със служители на различни компании. Това е форум, който изгражда мост между студентите и бизнеса.
Партньори на събитието са също: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкия Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *