Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Москва идва на крака в София на 14 март

В света на руската кухня с “Березка”- официален партньор на “Подмосковние вечера” в София

Самолетен билет до Дубай и много глезотии очакват гостите

Видни гости от политическия и бизнес елит от Москва пристигат следващата седмица в София,за да вземат участие в руския формат на популярния лайфстайл експерт Атанас Лазаров.

Домакини на лъскавата гала вечеря “Подмосковние вечера” на 14 март в “ При орлите” ще бъдат Олга Ускова и Атанас Лазаров,които ще посрещнат своите скъпи гости от Русия и България.

Специални гости ще бъдат и посланници от Международния младежки парламент.

20bb9747-9c44-42be-b14f-35dcef1dc8cc

В понеделник в официалното откриването на офис „Сухба-Европа“ в България и на Международната конференция „Евразийски диалог“, която ще се занимава с проблемите на междукултурния диалог и търсенето на начини за подобряване на сигурността на Интернет пространството и за намаляване на напрежението в света. Ще ви бъдат представени възможности за разработване на проекта „Сухба“ в евразийското пространство.

Президентът на Suhba “ г-н Тохир Тухтаров е един от почетните гости на “Подмосковние вечера”,който идва със свой екип директно от Москва. Неговата мисия е за чисто интернет пространство и безопасност от сърфирането за децата ни.

Тандемът от “Черешката на тортата” по Нова тв – Тв водещата Гери Дончева,Петя Раева,Станимир Гъмов и Анна Мария Чернева ще са официални гости на г-н Наско Лазаров.

Самолетен билет до Дубай от партньорите FLYDUBAI , изключителни подаръчни комплекти от верига руски магазини Березка, ваучери от Азиатски СПА центрове Виктория, инкрустране на Svarosvski от дентални клиники ЕО Дент,изготвяне на хранителна програма от д-р Енджи Касабие, ВИП уикенд в Роял СПА Велинград, Компекс Рускивец Добринище, Премиер лъкшари хотел Банско,хотел Мурите, Рилец ризорт и СПА Рилски манастир са само една малка част от подаръците за ценителите на руската култура и изкуство.

Атанас Лазаров и Оля Ускова ще посрещнат ценителите на Русия на 14 март от 18.00 часа в обятията на вдъхновяващия ресторант панорама “При орлите”,където от високо всичко ще се насладят на красива нощна София.

Официалното афтър парти е в Biad premium club с домакин Димитър Иванов.

Всички гости ще си тръгнат с подаръци от “Березка” и незабравим спомен от култовата гала вечер.

ВЕРИГА ГАСТРОНОМИ „БЕРЬОЗКА“

“Благодарение на магазини „Берьозка“ ще се потопим в света на руската кухня, ще вдишате от атмосферата на руската култура и ще се отдадете на приятни спомени“, се казва Виктор Бакурович,собственик на  веригата гастрономи „Берьозка“. Тази концепция изглежда среща добър отклик на българския пазар, защото за шест години веригата достига 25 магазина в 11 български града. Част от тях са собствени, а други – изградени в партньорство със съществуващи магазини. Неотдавна „Берьозка“ отвори и обект в Румъния. Компанията е представител на множество производители от Русия, прибалтийските страни, Молдова, Грузия, внася и търгува с продуктите им в България. Асортиментът й е в групите консерви и пакетирани продукти, замразени храни, захарни изделия, колбаси и месни продукти, безалкохолни напитки, алкохол, млечни продукти, кашер. Собствениците поддържат сайт в помощ на руските и рускоезичните гости в България.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *