Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Камерън Диас се е отказала от актьорството

Искала да прекарва повече време със съпруга си, твърди нейна близка.

Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но според колежката й Селма Блеър се е отказала от актьорството, съобщава “Daily Mail“.

Камерън Диас предпочита да прекарва времето си със съпруга си Бенджи Мадън и няма планове да се завръща в киното, твърди Блеър.

Селма Блеър разказа, че би искала да заснеме продължение на филма „Най-сладкото нещо“, в който си партнираха с Камерън Диас, но тя не иска да участва.

„Тя няма нужда да се снима повече. Животът и е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да я накара да се върне. Тя е щастлива“, каза Селма Блеър.

Камерън Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в „Маската“. Последният й филм е „Ани“ от 2014 г. Откакто се омъжи за Бенджи Мадън, тя отхвърли много изгодни предложения.

„Камерън Диас непрекъснато получава сценарии от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, но тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и иска да използва максимално свободата и свободното си време“, каза човек от обкръжението й пред в. „Дейли стар“.

В началото на годината отново неин близък каза, че тя мечтае за бебе, но на 45 години се радва да бъде и „домакиня“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *