22.07.2024

Красимир Каракачанов

Военният министър Красимир Каракачанов заяви, че не приема предизвикателството на Светльо Витков за коремното, защото не е във форма.

„Човек приема предизвикателства, там където може да се реализира. След като върховният главнокомандващ може да направи едно коремно възлизане, аз мога да направя половин. А пък г-н Витков, ако ме покани да се надпиваме с бира – той е специалист в тая област, и там няма да приема, защото не мога толкова да пия”, заяви в студиото на „Тази сутрин” военният министър Красимир Каракачанов.

Повод за думите му бе отправеното предизвикателство от Светльо Витков към него след коремното, което показа президентът Румен Радев в Пловдив.

„Съжалявам, ако можех, щях да го направя. Но не съм във форма. Човек трябва да поддържа форма, но, когато имаш време да ходиш по фитнес зали, можеш – аз нямам време”, каза Каракачанов.

Той допълни, че навремето, когато е бил в казармата, е правил коремно, защото е било задължително.

„Аз затова казвам, че младежите трябва да ги вкараме в казармата – да възстановят малко мъжкия си вид и дисциплина. Една част ходят (на фитнес), другите – предимно по бирариите, но това е една друга тема”, каза още военният министър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *