Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Спорт

Ограничават движението в София заради дербито Левски-ЦСКА

Въвежда се организация на движението за провеждане на футболна среща от Първенство на първа професионална лига на Национален стадион „Васил Левски“. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:
– от 08.00 часа днес до 08.00 часа на 18 март 2018 г. при сектор „Г“ на Националния стадион „Васил Левски“ от вход №20 до вход №26;

– от 09.00 до 16.00 часа днес на моста пред Национален стадион „Васил Левски“.
От 12.00 часа днес до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

– ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“;
– бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“;
– бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов“.

Във връзка с провеждане на футболна среща на 18 март 2018 г. на Националния стадион „Васил Левски“ се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите превозващи привържениците на Левски на югоизточното пътно платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между ул. „Граф Игнатиев“ и ул. „Ген Гурко“, от страната на Перловска река. Забраната е в сила за периода от 00.00 часа тази нощ (17 март) до приключване на футболната среща на 18 март 2018 г.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана и постове за контрол и регулиране на движението.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *