Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Любопитно Най-четени

HP представя най-малкия в света лазерен принтер

Новите устройства доставят иновативни печатни решения за компактни пространства, с фокус към микро и малък бизнес

hp_petstore_rd3_2_qjucna_preview

HP Inc. (NYSE: HPQ), глобалният лидер в печата, представи новите серии HP LaserJet Pro M15 и M28 – най-малките в света лазерни принтери в този клас¹, разработени в подкрепа на малкия бизнес, които дават възможност за бърз и продуктивен печат и са идеални за всяко пространство.
Бизнесът се развива и възникват нови възможности. Според Световния Икономически Форум (WEF) малките бизнеси образуват до 99% от частния сектор в Обединеното кралство, а в Китай микро и малките дружества, плюс самоосигуряващите се предприемачи, представляват 94.2% от всички фирми в страната.
„Икономиката на микро бизнесите никога не е била по-силна и днес предприемачите търсят по-малки по размер продукти, които да заемат по-малко място и да работят добре“, коментира Премал Кази, Директор на Решения за дома/Микро решения в HP Inc. “Ние проектирахме нашата нова LaserJet Pro линия да бъде лесна за употреба, със съобразени размери и достъпна цена, за да им дадем възможност те да се фокусират по-успешно върху управлението на бизнеса си, независимо дали това се случва от домашен офис, споделено работно пространство или в движение.“
Най-малкото хардуерно устройство с максимална продуктивност

30% по-малки от предишното поколение, принтерите HP LaserJet Pro M15 и M28 са високи колкото стандартен размер молив или среден размер смартфон. Принтерите разполагат с елегантен компактен дизайн, който се вписва навсякъде.
Дори с този компактен размер, новите LazerJet Pro могат да печатат със скорост от 18-19 страници в минута2, позволявайки на потребителите бързо да приключват проекти с кратки срокове.

Лесно мобилно отпечатване с HP Smart App

Принтерите HP LaserJet Pro M15 и M28 позволяват на мобилните професионалисти да печатат лесно бизнес документи и да сканират в движение – всичко това през смартфон или таблет. HP Smart App е проектирана, за да контролира напълно всеки принтер чрез смартфон, предлагайки лесни и бързи настройки, бързо сканиране в облака и възможност за поръчване на консумативи по-лесно от всякога и виртуален печат от всякъде3. В допълнение към HP Smart App, новите лазерни устройства също така поддържат и Apple AirPrint™; Google Cloud Print, Mopria и Wi-Fi Direct.

Качествен лазерен печат
Най-малкият HP принтер в своя клас е също и с най-ниска цена, позволявайки на потребителите с микро бизнес да спестяват пари, без компромис в качеството и очакваната надеждност от лидера в индустрията.
Принтерите са интуитивни, с опростен дизайн и автоматично пестят енергия, благодарение на HP Auto-on/Auto-off технологията. В допълнение, предварително заредените касети помагат на потребителите да получават качествени документи, веднага щом разопаковат своя принтер.
Наличност и цени
Новите HP LaserJet Pro M15 и M28 серии се очакват да бъдат налични за покупка в цял свят от април 2018. Повече информация можете да откриете www.hp.com/go/smallestlaser.

За HP
HP Inc. създава технологии, които подобряват начина на живот за всички потребители, навсякъде по света. През нашето портфолио от принтери, персонални компютри, мобилни устройства, решения и услуги, ние проектираме преживявания, които удивляват. Повече информация за HP Inc. можете да откриете на http://www.hp.com.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *