Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени Последни новини

Откриването на мото сезон 2018 в София се отлага за 31 март

Във връзка с лошите метеорологични условия и силния снеговалеж, Откриването на мото сезон 2018 в София се отлага за 31 март. Това съобщиха организаторите от Sofia MC’s и Sofia Riders след проведена среща с кмета на столицата Йорданка Фандъкова.
Най-голямото мото събитие през годината ще премине под надслов „Не на агресията на пътя“ и ще се осъществи с любезното съдействие на Столична община и СДВР.

С иницииране промяната на датата мотористите за пореден път доказаха, че са станали много по-отговорни и дисциплинирани и поставят безопасността на първо място.

Програмата за Откриването на Мото-сезон 2018 остава непроменена и при същите предварително обявени условия, заявиха организаторите.

Още от 08.30 часа представители на Sofia Riders ще окупират ВиП – паркинга на Sofia Ring Mall. Оттам те ще се отправят към храм-паметника „Св.Александър Невски“, за да се присъединят към останалите мотористи на площада.
В 10.00 часа започва официалната част на церемонията по Откриването на Мото-сезон 2018.

В 11.15 потегля внушително мото-шествие, което ще премине по маршрут: ул. „Оборище“, булевардите „Васил Левски“, „Цар Освободител“, „Цариградско шосе“, „Алея Яворов“, „Никола Вапцаров“, „Черни връх“ и „България“ до пътен възел Бояна, където адреналинът ще се вдигне до краен предел с разтърсващите акробатични номера на каскадьорите от шоуто „Полицейска академия“, майсторски стънт изпълнения на най-добрите състезатели в България и разбира се любимите на всички гонки по затворена отсечка на Околовръстен път.

За същата дата – 31 март бе отложен и традиционното мотошествие от Пловдив до Бачковския манастир, организиран от мотоклуб „Вагабонтс.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *