Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт

България излиза срещу Казахстан тази вечер

Преди дни националите загубиха от Босна и Херцеговина с минималното 0:1 в Разград. Стоилов пък дебютира за Казахстан с престижна победа над Унгария с 3:2.

Селекционерът на България Петър Хубчев сподели на вчерашната пресконференция, че има „уникално големи забележки“ към футболистите във физическо отношение.

„Имаме представа за силата на този отбор, но искаме да видим и други неща, които може да направят още по-силен отбор. Станимир Стоилов обича да изпипва детайлите и се видя, че отборът на Казахстан е добре подреден отбор и много агресивен, но това е типично за работата на Мъри.

Ще има промени в състава, но не много. Всичко зависи от моментното състояние на момчетата. Някои от тях са играли доста тежки мачове, други не са титуляри и са в различно физическо състояние. Ще коментирам тези въпроси с тях, но имам уникално големи забележки в това отношение“, каза още Хубчев.

Стоилов пък заяви, че е впечатлен от представянето на „лъвовете“ срещу Босна и Херцеговина.

„Впечатлен съм от поведението на нашите футболисти, от желанието, от агресията, от техничните изпълнения, които направи нашият отбор. Резултатът не е това, което се искаше на България, но мисля, че като игра и поведение нашия отбор е на много високо ниво.

Знам качествата на босненския отбор, имах футболист, който много трудно влиза в сметките на националния треньор, а неговите качества като играч са на много високо ниво. Знам нивото и на Босна и Херцеговина. Нашият отбор трябва да се гордее с представянето си.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *