Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Свят

Стрелбата в YouTube се оказа битов конфликт

При стрелбата, открита във вторник в централата на YouTube в калифорнийския град Сан Бруно, става дума за битов конфликт. Това съобщи телевизия АВС, позовавайки се на полицейски източници. По предварителни данни, нападението няма отношение към тероризма.

Медията съобщава, че жена на около 30-годишна възраст е открила стрелба на открита тераса на кафене, разположено на територията на комплекса. Според очевидци, нападателката е успяла да рани мъж, който вероятно е неин приятел. За мотивите на предполагаемия стрелец – бяла жена с тъмна забрадка – все още няма данни.

По-рано шефът на полицията в Сан Бруно Ед Барбърини съобщи, че при стрелбата са били ранени четирима души, а нападателката се е самоубила.

„Когато полицейските части пристигнаха на мястото, цареше хаос. Четирима пострадали са приети в болница с огнестрелни рани. Освен това има жертва, която се е самоубила. На този етап смятаме, че това е стрелецът“, заяви началникът на градската полиция.

Пострадалите са откарани в болници. Говорител на болница в Сан Франциско съобщи, че здравното заведение е приело трима пациенти, единият от които е в критично състояние. Той каза, че болницата очаква още пациенти, но не знае какво е тяхното състояние.

За стрелбата първи съобщиха служители в компанията в Туитър, които са чули изстрели и са видели бягащи навън хора.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *