Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Мисис България Ана Иванова краси Формула 1 в Монако

Световни знаменитости греят на пистите в Монте Карло през май

Една от най-успешните българки в чужбина – Мисис България Ана Иванова, ще бъде специален гост на престижното автомобилно състазение Формула 1 в Монако в края на май, съобщава ВИП Комюникейшън.
Красавицата живее повече от 10 години в столицата на милионерите и е чест гост на елитните събития край Лазурния бряг.
Неотдавна по покана на президента на Ротари клуб Интернационал Монако – Леонид Жакот, Ана Иванова бе официален гост на международната организация в хотел „Меридиан“ Монако.
От години Мисис България организира благотворителни инициативи в чужбина с нейната асоциация, регистрирана на територията на Монако – „Monaco Dreams“.
През тази година тя се включи в новата благотворителна кампания на Ротари Клуб Монако за подпомагане на децата от третия свят с учебници, компютри и интеграция. „За мен е чест да съм част от този проект сред всичките „акули“, които са в Монако“, споделя Мисис България, която е член на партията на бившия френски президент Франсоа Оланд.
Междувременно Ана Иванова бе обявена за официален представител на фондация Ейнджъл в Монако и Люксембург.
Освен на титлата „Мисис България“ красавицата е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи – „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и други. Като президент на фондация „Монако дриймс” тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *