Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Коментари Любопитно Най-четени

АББА пуска две нови песни след 35-годишна пауза

Четиримата членове на легендарната шведска поп група АББА се събраха, за да запишат две нови песни 35 години след излизането на последния й албум, съобщиха световните информационни агенции.

„Ние, четиримата си казахме, че след 35 години ще е забавно да обединим силите си и да влезем в звукозаписно студио“, се казва в изявление на групата, от чиито албуми са продадени 400 милиона копия.

Едната от песните е озаглавена „I Still Have Faith in You“ и ще бъде изпълнена от техни цифрови изображения в рамките на телевизионно шоу през декември, продуцирано от Би Би Си и Ей Би Си. „Песента е нова, това ни носи радост“, допълниха музикантите. Названието на другата песен не се разкрива.

Агнета Фелтскуг, Ани-Фрид Люнгста, Бьорн Улвеус и Бени Андершон се разделиха през 1982 г., след като в разстояние на едно десетилетие бяха много популярни в целия свят с хитовете си „Waterloo“, „Dancing Queen“, „Mamma Mia“, „Super Trouper“.

Групата за последен път се представи пред публика през 1986 г., макар официално да не се е разпаднала. Четиримата й членове обаче увериха, че повече няма да пеят заедно.

„Решението за вълнуващ проект, свързан с турне, в което участват наши цифрови изображения, взе неочакван обрат“, се допълва в изявлението на музикантите: „За нас влизането отново заедно в звукозаписно студио бе радостно събитие. Като че ли времето бе спряло и се връщахме от кратка ваканция.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *