Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Топ моделът Аталай Пат лице на новата абитуриентска колекция на Carducci

Историята на италианската фамилия започва през 1835г. с Джозуе Кардучи – поет, учител, критик и обществен деец, роден в област Пиетрасанта.

Две поколения по-късно, човекът който полага началото на модна къща Carducci е Зино Кардучи. Впечатлен от добре изглеждащите господа в костюми и усвоил текстилния занаят, в края на 40-те, Зино отваря малко ателие за мъжки облекла във Флоренция.

През 60-те години, вдъхновени от успеха на баща си, двамата синове – Лео и Давид Кардучи доразвиват марката като започват изработката на дамски дрехи, по нищо не отстъпващи на наложилите се haute couture къщи. Така в средата на 60-те братята Кардучи притежават 8 магазина в Европа и обличат едни от най-значимите имена в киноиндустрията.

Наложила се на пазара с качествени платове и луксозни стоки, Carducci разполага с производствени заводи в Турция и развита търговска мрежа в Европа, Южна Африка, Дубай и Русия.

В България можете да откриете в търговските центрове Сердика и Тhe Mall,Варна и Пловдив.

Carducci се спря на топмодела Аталай Пат за лице на новата колекция абитуриенти 2018, вдъхновени от излъчването,професионализма и димамиката на топмодела по време на престижната Sofia fashion week.

Името на Аталай означава син на Господ. На 25 години, родом от Инстанбул. Зодия Стрелец.

Carducci умело за първи път в България представи своята свежа линия по време на престижната гала вечер на Мистър България 2016 с лицензиант Атанас Лазаров,собственик на PRoFIle international.

Тв водещите Юксел Кадриев,Зуека и Рачков в “Като две капки вода”, “Господари на ефира” са ревностни почитатели на изчистения и модерен бранд.

Философията на Carducci e микс от италиански корени, безупречен шев и игра на цветове. Стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите мъжки костюми са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил. Съвременна и същевременно автентична Carducci въплъщава същността на италианската изработка на мъжки облекла и предлага радикално модерен подход към начина на живот.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *