Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени Последни новини

Криминално проявен уби избягалия затворник Владимир Пелов

Избягялият затворник Владимир Пелов беше убит на място, а друг е в болница след среднощна стрелба в центъра на Ботевград, предава Нова телевизия. По неофициална информация раненият е 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия, който е откаран с две прострелни рани в корема в „Пирогов”.

Екипи на полицията отцепиха района малко след стрелбата. Разследващите са намерили три оръжия, като две от тях са намерени в района, където е проведена стрелбата. По първоначална информация двамата са стреляли един срещу друг.

Припомняме, че Владимир Пелов избяга заедно със съучастника си Радослав Колев през централния вход на Софийския затвор, след като стреля с пистолет по охраната. А на 2-ри юни в Ботевград бе проведена полицейска акция в търсене на избягалия затворник.

Последният сигнал, че Пелов се крие в Ботевград, е подаден преди 3 дни.

„В събота беше направена поредната полицейска операция по издирването на Пелов. Беше получен сигнал, че Владимир Пелов се укрива на територията на изоставена постройка в центъра на Ботевград. Лицето обаче не беше установено“, коментира Христо Терзийски от Главна дирекция „Национална полиция“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *