Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Последни новини

Три квартали в София днес и утре остават частично без вода заради ремонти

На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Миладинови“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

по ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“
по ул. „Гривица“ от ул. „Братя Миладинови“ до бул. „Христо Ботев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гривица“ ъгъла с ул. „Братя Миладинови“.

На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 5040 жк. „Дружба“ I, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
ул. 5039, ул. 5041, бул. „Христофор Колумб“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5040 ъгъла с ул. 5041.

На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Първанова чешма“ с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

ул. „Първанова чешма“, ул. „Уршак“, ул. „Панчовица“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бранище“ ъгъла с ул. „Панчовица“.

На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Иван Андонов“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

ул. „Иван Андонов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Андонов“ ъгъла с ул. „Вера Мутафчиева“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *