Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Cartoon Network пуска специален сайт с любимите герои на децата за Световното първенство по футбол

Cartoon Network ще зарадва и най-малките фенове в месеца на футболните емоции. От екипа на телевизионния канал са разработили различни игри, на които децата могат да играят със своите любими анимационни герои на специалния микро сайт tooncup.cartoonnetwork.bg

Най-вълнуващата и наподобяваща истинско футболно първенство игра е Toon Cup 2018, в която всяко дете може да създаде свой отбор. В менюто на играта са включени всички държави, които са се класирали за Световното пътвенство по футбол в Русия тази година. За разлика от истинските отбори, тук съставите са от анимационни герои. Децата могат да избират сред най-известните и обичани персонажи на Cartoon Network като Ben 10, Реактивните момичета, Гъмбол, Вамбър и Прохаяс от „Могъщите магимечове“, Юникити и много други.

В продължение на един месец, на сайта ще бъдат качени и други суперзабавни игри, в които могат да участват и родителите.

Партньорите на състезанието от популярния влог АЙДЕ БГ ще въвлекат децата в страхотна футболна надпревара с награди. На сайта на партньорите от блога mamamia.bg децата и техните родители също ще могат да се състезават за страхотни награди, осигурени отLenovo България и техния геймърски бранд Lenovo Legion.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *