Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Къде и кога ще спират водата в София?

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

по ул. „Пиротска“ от ул. „Опълченска до ул. „Странджа“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Опълченска“.

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могилата“ кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
по ул.“Могилата“ от ул.“Чавдар Мутафов“ до ул.“Марин Тодоров“
ул.“Могилата“ №7, ул. „Марин Тодоров“, ул. „Раде Радев“, ул. „Димитър Яблански“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марин Тодоров“ ъгъла с ул. „Димитър Яблански“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зографска легенда“ вилна зона „Милкова кория“ кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
ул. „Зографска легенда“

ул. 406, ул. „Наум“, ул. „Св. Ангеларий“, ул. „Зографска легенда“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Баласчев“ ъгъла с ул. 406.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *