Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Изборът на редактора

Телелинк отличен в „Топ 100 на технологичните компании в България“

Телелинк беше отличен в рамките на годишната класация „Топ 100 на технологичните компании в България“, организирана от ICT Media за трета поредна година. Компанията печели награда в сектор „Системна интеграция” за 2017 година, с общи приходи за реализирани иновативни проекти от тази дейност в размер на повече от 70 милиона лева.
Устойчивият ръст се дължи на сериозните усилия на Телелинк през изминалите няколко години да развиe експертиза и да разшири портфолиото от услуги, за да предлага на клиентите бизнес решения от край до край (end-to-end).
Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции, връчи наградата на Иван Житиянов, изпълнителен директор на Телелинк Бизнес Сървисис.
„Радвам се, че за поредна година успяваме да задържим лидерската позиция в тази категория, това не се постига лесно“, каза Иван Житиянов. „Искам да изразя специални благодарности за нашите клиенти, хората, които се доверяват на опита и решенията ни. Мога да им обещая, че и занапред ще влагаме същата енергия и професионализъм, опитвайки се да разширим услугите и решенията, които предлагаме, за да получават по-голяма добавена стойност. Искам да благодаря и на екипа си, хората, без които компания като нашата не може да работи. Надявам се, че работата ни и качеството, което постигаме, догодина ще ни доведе отново на тази сцена“, допълни той.
ICT Media награждава най-успешните ИТ компании в страната въз основа на класацията, която ги подрежда спрямо годишните финансови отчети и предоставени ключови данни за дейността в осем категории:

• Хардуер (собствено производство, доставка и хардуерна системна интеграция)
• Софтуер (развой, доставка на готови пакети и софтуерна интеграция)
• Аутсорсинг, включително облачни услуги тип PaaS, IaaS и SaaS
• Системна интеграция
• Дистрибуция на софтуерни, хардуерни и комуникационни продукти
• Най-голям ръст на бизнеса през 2017 г.
• Най-висока рентабилност през 2017 г.
• Най-динамично развитие през последните 3 години
• Най-ефективна компания през 2017 г.

В събитието участваха представители на най-големите ИТ компании в страната, ИТ мениджъри, мениджъри Бизнес развитие, както и представители на държавна администрация.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *