21.07.2024

Избират най-добрите мениджъри в морския регион

Морските Оскари ще бъдат връчени на 17 август в Златни пясъци

Постиженията в морския ни регион са свързани най-вече с професионално управление на бизнеса в различните сфери, особено в туризма, отчита журито на четвъртото издание на Морските Оскари.
Организаторите на престижната церемония – VIP Communication PR,
поставят на фокус тази дейност с категорията Най-добър мениджър на годината. Наградите ще бъдат връчени на 17 август в курорта Златни пясъци.
Партньорите на конкурса номинираха Биляна Белчева, която ръководи успешно екипа на хотел „Мирамар“ в Созопол от 2015 г. Резултатите са видими – отлични оценки в най-голямата световна мрежа за резервации Букинг.
Професионалният опит на Биляна Белчева започва на круизините кораби “Celebrity Crusises” от 1999 г., където работи 7 г.
След това управлява апартаментни комплекси в Слънчев Бряг.
Нагледен пример за еволюция в туризма – така определят работата й експертите. Само за 3 години под нейно ръководство е изграден екип в хотел Мирамар, в който комуникацията, доверието и високото качество на предлаганата услуга са ключови елементи за успеха на туристическия продукт, предлган в хотела.
„Целта ми е да направя цялостна промяна на имиджа на България. Вече имам 19 години опит в туризма и се убедих, че има начин да постигнем успехи с много труд и постоянство“, категорична е Биляна Белчева.
Наградите Marine Lifestyle Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в черноморския регион на страната.
Организаторите ще номинират компаниите от морския регион до 10 август. Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на българските компании у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com
Социално измерение е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *