Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Гери-Никол: Не съм арестувана в Париж

Певицата опроверга информацията на „Дейли мейл“, че е задържана заради нарушаване на обществения ред

„Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва, докато колите са спрени на светофара и приключва с пускането на движението. Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг, което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта“.

Това каза певицата Гери-Никол в официално изявление до медиите във връзка с появилата се по-рано информация в британското издание „Дейли мейл“, че е била задържана заради нарушаване на обществения ред във френската столица.

Изданието твърди, че Гери-Никол е била задържана заедно със своя приятелка, защото танцували по средата на пътно платно, докато край тях преминават автомобили. Танцът им представлявал популярните в последно време „туърк“ движения. Таблоидът допълва, че двете момичета са били задържани за нарушаване на обществения ред и дори били глобени.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *