Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

Части от столицата ще са без вода заради ремонти

Части от столицата временно ще са без вода днес заради ремонти, съобщават от „Софийска вода“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа компанията ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, се посочва в съобщението.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черковна“, кв. „Горни Богров“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. в района на ул. „Трети март“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Здравец“, ул. „Морава“.

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Елин Пелин“ и ул. „Лагадина“, кв. „Драгалевци“, е причината без вода от 9.30 до 21.30 ч. да са живеещите на ул. „Лагадина“, ул. „Елин Пелин“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Горска поляна“, ул. „Момино венче“, ул. „Вълшебно биле“, ул. „Горски дух“, ул. „Крайречна“, ул. „Папрат“, както и на ул. „Глухарче“ от номер 2 до номер 6.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Космонавт“, гр. Банкя, кв. „Изгрев“, се налага спиране на водата от 10.00 до 16.00 ч. в района на ул. „Космонавт“, по ул. „София“ – от ул. „Космонавт“ до ул. „София“ номер 88, по ул. „Иларион Макариополски“ – от ул. „София“ до ул. „Иларион Макариополски“ номер 60.

От 10.00 до 18.00 ч. без вода ще са живеещи в района на ул. „Витиня“, ул. „Балкан“ и ул. „Мусала“ в кв. „Ботунец“ заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витиня“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *