Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт

Варна посреща Световната купа по волейбол

Световната купа по волейбол ще гостува във Варна като част от националното турне на трофея, което се провежда с подкрепата на Лидл България. Всички фенове на волейбола в морската столица ще могат да се докоснат до най-желаната световна волейболна купа по време на празника на града, който се чества на 15 август. В специално изграден шампионски корнер на входа на Морската градина от 17:00 ч. до полунощ най-запалените привърженици на волейбола ще могат да се снимат до оригиналния трофей на Световната купа. По време на събитието, организаторите ще зарадват всички фенове и с много забавления, игри и активности за популяризиране на спорта и пълноценния живот.

В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол официално обявиха продължаване на партньорството си, което тази година се провежда под мотото “Националната селекция, с която се гордеем“, с подкрепата на селекцията „Родна стряха“ – висококачествени продукти само от български производители. През 2018 г., освен партньор на националите по време на Световното първенство по волейбол и Волейболната лига на нациите, търговската верига е и официален партньор на първото в България турне на оригиналния трофей, за който ще се борят най-добрите волейболни отбори на Световното първенство за мъже 2018.

В рамките на националното турне, световната купа по волейбол ще бъде представена на различни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято, както и по време на мачовете на Световното първенства по волейбол в България през септември.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *