Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Internet Laptop Бизнес Бизнес Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Huawei пуска на пазара в България Mate 20 lite

Huawei Consumer Business Group обяви официално пускането на пазара и в България на HUAWEI Mate 20 lite. Смартфонът е най-новото попълнение в серията Mate на компанията. След официалната премиера на серията Huawei Mate 10 през октомври 2017, тя бързо набра широка популярност във високия клас продукти сред бизнес професионалистите. За да позволи на още повече потребители да се докоснат до впечатляващите характеристики на серията Mate, компанията пуска на пазара стилния HUAWEI Mate 20 lite, който цели да се превърне в предпочитано устройство за клиенти, имащи нужда от достъпен бизнес смартфон. Четворната камера с изкуствен интелект, управлявана от системата на Huawei EMUI 8.2, не само позволява на потребителите да запечатат най-красивите моменти от ежедневието си, но и да се насладят на впечатляващи предварително заложени настройки за снимане и премиум функционалности, отговарящи на най-всеобхватните нужди на клиентите.

Ултимативно преживяване в стилна опаковка

Младите хора, които правят своите първи стъпки към бизнес елита, имат изключително високи изисквания към мобилните си устройства. Смартфоните им не само трябва да посрещат специфичните им нужди, предоставяйки повече добавена стойност, но и да изразяват техния индивидуален стил. Следвайки тези тенденции, HUAWEI Mate 20 lite напълно отговаря на изискванията на клиентите по отношение на дизайн и характеристики. Със съотношение на екрана от 19:5:9 на новия 6.3-инчов FHD+ FullView дисплей, смартфонът идва със смайващо елегантен корпус, който превръща устройството в перфектното средство за потапяне в необятните мултимедийни възможности на игрите и видеата.

По природа всички ние сме привлечени от симетричните форми, защото симетрията предава естествено чувство за хармония, спокойствие и баланс. HUAWEI Mate 20 lite не само е удоволствие за окото, но и въплащава визуалната естетика на детайлите. Под тънкото си 2.5D покритие на стъкления гръб, той се отличава с елегантен текстуриран филм, който създава приятен 3D ефект, дължащ се на контраста между сенките и светлината.

Уловено изящество с четири AI камери

Потребителите, израснали в интернет ерата, изграждат в себе си естествен инстинкт за споделяне в социалните мрежи. Те преоткриват и опознават заобикалящият ги свят чрез мрежата, наслаждавайки се на свободата да комуникират без граници. Снимките и видеата са най-удобният и достъпен начин за споделяне на емоции, което придава на камерите в мобилните устройства изключително важна роля. За да отговори на това предизвикателство, HUAWEI Mate 20 lite е оборудван с четири интелигентни AI камери.

С цел да предостави на потребителите си запомнящо се фотографско изживяване, Huawei инсталира в предната част на Mate 20 lite висококачествени двойни камери с 24 и 2-мегапикселови сензора. За разлика от единичните камери, чиито възможности генерално зависят от софтуера, двойните камери използват един основен обектив за запечатване на кадрите и втори за възпроизвеждане на детайли в дълбочина. След което, чрез последващото дигитално обединяване на данните от двете камери, се постигат изключително автентични изображения, доближаващи се тези, направени от професионалните фотографи. В допълнение, HUAWEI Mate 20 lite е единственото устройство на пазара, което използва в предните си камери AI технология за автоматично разпознаване на над 200 обекта в осем категории – синьо небе, плаж, растения, нощ, сцена, цветя, снимане в закрити пространства или сняг. По този начин смартфонът оптимизира всеки кадър с набор от уникални конфигурации в настройките си.

Двойните камери в задната част на корпуса на HUAWEI Mate 20 lite също използват интелигентната AI система на компанията. Посредством задълбочено изследване на повече от 100 милиона изображения, системата е в състояние автоматично да разпознае впечатляващите над 500 различни ситуации и обекти в цели 22 категории – портрети, синьо небе, сняг, старинна сграда, фойерверки, растения, котки, кучета, текст, храна, автомобили и нощ. Смартфонът автоматично идентифицира специфични сцени, настройвайки камерите по оптимален начин с цел да осигури на потребителите най-добри резултати. По този начин HUAWEI Mate 20 lite гарантира висококачествено и интелигентното фотографско изживяване от съвсем ново поколение. Неговите 20 и 2-мегапикселови двойни задни камери са създадени да запечатват изображения по несравним начин, за да могат потребителите да инвестират повече време в търсене на перфектните моменти, вместо за настройване на камерите си.

Мощният HUAWEI Mate 20 lite не само създава брилянтни изображения, но и е в състояние чрез интелигентните си функционалности да идентифицира детайли като пол или цвят на кожата. Уникалният алгоритъм на Huawei за изчистване на снимките прави всяко селфи още по-детайлно, по-изчистено, без замъглявания или странични осветявания. С HDR превюто в реално време всеки би могъл с един поглед да разбере как ще изглежда бъдещата снимка. Освен това, камерата предлага 3D Qmoji в съчетание с пет професионални ефекта за осветяване. Част от тях са меко осветяване (Rembrandt), пеперудено осветяване или сценично осветяване, които правят снимките ви още по-красиви и живи.

Флагманско представяне, базирано на интелигентен опит

HUAWEI Mate 20 lite идва с осемядрен Kirin 710 SoC и последна версия EMUI 8.2, осигуряващи на потребителите впечатляващо преживяване и перфектна интеграция между софтуер и хардуер.

Kirin 710 е първият 12nm чип на Huawei. Създаден специално за HUAWEI Mate 20 lite, чипът Kirin 710 притежава A73 ядро, което е с 75% по-мощно от A53, използвано в Kirin 659. По отношение на ефективността на GPU (или обработването на графиките), Kirin 710 е цели 1.3 пъти по-добър от предшественика си Kirin 659. Уповавайки се на четирите Cortex A73 ядра, работещи на 2.2GHz, както и на четирите Cortex A53 ядра, работещи на 1.7GHz, чипът Kirin 710 осигурява несравнимо балансирано представяне. Освен всичко това, устройството дава възможност за поставяне на две SIM карти, поддържащи едновременно 4G и VoLTE.

HUAWEI Mate 20 lite е оборудван с базиран на Android Oreo EMUI 8.2. Богатият набор от AI функции включва асистент за пазаруване и интелигентна AI галерия, която автоматично разпознава и класифицира снимките по тематики. Въз основа на съдържанието, снимките биват разделени на 15 обобщаващи големи категории и 100 малки жанра – храна, пейзажи, документи и много други. Дори когато се намирате в шумна среда, HUAWEI Mate 20 lite ще използва своята AI система, за да редуцира всички странични звуци, осигурявайки ви кристално чисти разговори. EMUI 8.2 е повече от просто средство за комуникация. Той е истински дигитален партньор, който знае и разбира потребителските предпочитания.

Фотография, комуникация и гейминг са трите основни тенденции по отношение на потребителските изисквания към всяко мобилно устройство. В допълнение към Huawei Kirin 710 и 4GB RAM, HUAWEI Mate 20 lite се захранва от Game Suite, предлагайки висококачествено мобилно гейминг изживяване. А за да осигури дълготрайно забавление на своите потребители, HUAWEI Mate 20 lite е снабден с мощна 3750mAh батерия, поддържаща бързо зареждане HUAWEI Quick Charge.

HUAWEI Mate 20 lite съчетава в себе си типичните за серията Mate премиум характеристики. Неговият изчистен и елегантен дизайн в съчетание с изключителната му производителност са перфектната интеграция между функционалности и AI характеристики, придавайки още по-голяма стойност за младите бизнес потребители.

Устройството ще бъде налично в търговската мрежа в България от средата на септември, а от 4 септември може да се разгледа в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. Леге 6.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *