Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Растат продажбите на имоти на зелено в южните райони – Международно жури оценява участниците в LUXURY Property AWARDS 2018

Международно жури оценява участниците в LUXURY Property AWARDS 2018
Луксозните имоти в София се продават още на зелено, отбелязва международното жури на Осмото издание на престижните награди LUXURY Property AWARDS 2018. Наградите ще бъдат връчени 10 октомври 2018 г. в балната зала на хотел Premier BW – София.
В категория за Най-добър луксозен идеен проект партньорите на Строителните Оскари номинираха един от новите комплекси в южна София – Mountain View Park. Строежът на новата луксозна жилищна сграда в квартал „Витоша“ ще стартира през октомври т.г., но продажбите вече започнаха при огромен интерес. Проектирана с концепцията за зелено градско жилище в тих район, далеч от шума и замърсената градска среда.
Обектът ще бъде на три етажа и ще се състои от 4 корпуса с площ от 10 000 кв. м. с общо 117 апартамента – от тях 77 двустайни, 34 тристайни и 6 четиристайни апартамента, както и 49 места за открито паркиране, 79 подземни паркоместа и гаражи.
От сградата ще се открива прекрасна гледка към Витоша.
Проектът отговаря напълно на всички норми и изисквания, ще се изпълнява от строителна компания с дългогодишен опит в строителството, качество без компромис, коректност към клиенти и партньори, иновативни решения.
Тази ексклузивна жилищна сграда е изгодна инвестиция, защото цените в района растат. Качествените материали, използвани в изграждането- гарантират дълголетие на строежа. Обектът ще бъде изграден в стил на съвременен Неоренесанс от висококачествени материали и дизайнерско изпълнение в полите на Витоша.
Чуждестранни експерти ще оценяват и тази година кандидатите за
Стротелните Оскари. Председател на журито е мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия.
Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво. Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски
комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.
Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори. Малки и големи общини ще бъдат отличени за техните благоустройствени проекти. Подробности в сайта на организаторите: http://vipcompr.com/

Събитието ще популяризира и инициативата на PR-агенция ВИП
Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Партньори на Строителните Оскари са Камарата на архитектите в
България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *