Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Топархитект с престижна номинация за емблематични сгради в България

„Буларх“ в надпревара за наградите LUXURY Property AWARDS 2018

Един от водещите архитекти в България – арх. Боян Захариев и неговото бюро „Буларх“, получиха престижна номинация от осмото издание на наградите LUXURY Property AWARDS 2018, които ще бъдат връчени на 10 октомври в хотел Premier BW Airport Sofia.
Основано през 2005 г. от арх. Боян Захариев архитектурно бюро „Буларх“ е сред водещите в архитектурното проектиране на всякакъв вид сгради, както на мащабни с обществено значение, така и малки по площ обекти, изработване на градоустрйствени проекти, проектиране на модерни и класически интерирори с внимание към всеки детайл.
„Целта на фирмата е да предложи високо качество, коректност, конкурентни оферти, точност в изпълнението, лоялност към клиента и отговорност към обществото. За нас е важно да гарантираме на нашите клиенти, че техните идеи и начинания са в сигурни ръце“, подчертават от „Буларх“.
„Буларх“ е доказан лидер в реализирането на широкомащабни проекти в България. Големите инвеститори го потвърждават с гласуваното й доверие за изграждането и обновяването на техните обекти, за което свидетелстват и нашите референции. Между тях са „Феста Холдинг“, „АНЕЛ КОРПОРАЦИЯ“, „Сити Дженерал“ и др.
Фирмата си сътрудничи с най-утвърдените в страната проектантски фирми за инженерно проектиране, предлагайки пълен пакет от услуги в проектирането.
„През годините създадохме много емблематични обекти някои от които: ХОТ СПРИНГС БАЛНЕО И СПА ХОТЕЛ – характеризиращ се с иновативните „зелени“ технологии позволяващи пълноценното използване на минералната вода, около която е изградена цялостната концепция на Хотела. Еталон за зелена архитектура и СПА – Хотел. АРТ КОМПЛЕКС АНЕЛ в Созопол – Симбиоза между архитектура, изкуство и природа. ОФИС СГРАДИ „БУЛ БЪЛГАРИЯ‘‘, ИНВЕСТБАНК „СОФИЯ“ – архитектура съобразена с последните тенденции в офисното строителство“, допълват от „Буларх“ .
Чуждестранни експерти ще оценяват и тази година кандидатите за Стротелните Оскари. Председател на журито е мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия.
Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво. Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски
комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.
Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори. Малки и големи общини ще бъдат отличени за техните благоустройствени проекти. Подробности в сайта на организаторите: http://vipcompr.com/

6 прикачени файла

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *