Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Погребват съпруга на Наталия Гуркова в събота

Съпругът на „Мис България 1998 г.“ Наталия Гуркова – Джордже Михалевич ще бъде погребан на 6 октомври – събота. Това стана ясно от публикация в личния фейсбук профил на майка му Мира.

Опелото ще се проведе в гръцка православна църква в Йоханесбург.

Преди дни майката на Михалевич сподели и сърцераздирателен статус, както и снимки, на които е заедно със сина си.

„Скъпо мое дете. Единствен мой. Моя светлина. Моя гордост, сила, радост. Моята красота. Доброта, най-голямата ми любов. Най-добрият ми приятел и най-добрият син. Благодаря ти за всичко. Благодаря ти, че ми остави двама ангели Джорджио и Кристиана (децата на Джордже б.а.), за които трябва да живея, както съм живял за теб. Ти за нас си ЖИВ. Твоето голямо сърце и огромна любов ще ни водят през този живот. Молим се на Бога да те приеме в Рая, защото Той знае за твоите добри дела, за вниманието, което проявяваше към близки и приятели, които заедно с мен скърбят. Мъката е безкрайна, но ще продължа тежка битка без теб, да бъда утеха на двете ти деца и прекрасната Наталия. Почивай в мир, мой ангеле“, пише Мира, цитирана от „24 часа“.

Джордже Михалевич бе разстрелян в края на септември в ЮАР. Убийството е станало в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург. За него полицейският говорител в Бедфордвю Андре де Жардер обяви: „Жертвата е спряла на светофара до „Клоуф“ и „Ван Бюрен роуд“. Докато е чакал на светофара, до него е спрял мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *