Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Ариана Гранде пуска нов албум

Певицата Ариана Гранде разкри, че следващият ѝ албум ще е озаглавен „Thank U, Next“, съобщи Контактмюзик. Последният й засега албум „Sweetener“ излезе преди по-малко от три месеца. Изпълнителката на хита „No Tears Left to Cry“ поясни, че записва нови песни и че вече знае какво ще е названието на албума, в който те ще бъдат включени.

Певицата напоследък се сблъска със сериозни проблеми, включително терористичната атака в края на концерта й в Манчестър през месец май 2017 г. и смъртта на бившия й приятел, рапъра Мак Милър преди два месеца. По-рано тя довери, че се чувства виновна заради тревогите си.

„Донякъде се чувствам виновна, че съм обезпокоена, защото това просто е в ума ти и е малко странно колко е въздействащо – довери Ариана Гранде. – Човек има върхове и спадове. Понякога всичко е наред и няма никаква тревожност. След това обаче може да се случи нещо, което да я отключи и минават дни, преди да се съвземеш. Най-важното е да знаеш, че това може да се случи на всеки. Добре е да поговориш с хората, които обичаш и които те обичат, с приятели.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *