Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Ще можем да трием съобщения във “Фейсбук“

dir.bg
назад
Ще можем да трием съобщения във “Фейсбук”
Снимка: Shutterstock
Ще можем да трием съобщения във “Фейсбук”
Социалната мрежа дава 10 минути на потребителя да реши дали да изтрие съобщението

10:45 | 13 ноември 2018 | Редактор: Стоян Гогов 1 884

Случвало ли ви се е да напишете нещо в чата на „Фейсбук“ и след това да съжалявате за казаното? Съвсем скоро социалната мрежа ще ни даде възможност да размислим и да решим дали наистина искаме да задържим последното изпратено от нас съобщение, предава bTV.

Новата функция ще ни предостави време от 10 минути, в които можем да решим дали е подходящо да задържим написаното от нас. Ако решим да изтрием съобщението, то ще бъде премахнато и от пощата на получателя – нещо, което до скоро не беше възможно.

Все още не е ясно обаче кога новата функция ще бъде достъпна за масовата публика, като от социалната мрежа поясняват, че тепърва предстоят тестове.

Подобен избор вече е интегриран в другия чат, собственост на компанията – „УатсАп“. От Гугъл също представиха своя версия, която е достъпна за ползвателите на пощата – можете да изберете дали да задържите вече изпратен имейл, а при изтриването му, той ще бъде изтрит и пощата на получателя.

Новината за новата функционалност беше посрещната с радост от повечето потребители, според които тя би спестила много неудобни ситуации, възникнали в онлайн пространството от непремислени съобщения.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *