Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество Последни новини

Ограничават временно движението по АМ „Хемус“ край Ябланица

От 12.00 до 15.00 часа във вторник се спира движението между 74-ти и 79-ти километър на АМ „Хемус“ заради строителството на новия участък край Ябланица. Трафикът ще се пренасочва по пътя Ботевград – Ябланица.От 14.00 до 15.00 часа ще бъде ограничено движението от Търговище до пътен възел „Белокопитово“ на АМ „Хемус“ отново във връзка със строителството на нов участък от автомагистралата. Автомобилите ще се пренасочват от пътя Търговище – Шумен по пътя Търговище – Бистра, а след това Попово – Лозница до кръстовището с пътя Разград – Шумен и ще се включват отново на аутобана при пътен възел „Белокопитово“ и обратно.
Във вторник и сряда от 9.30 до 16.00 часа движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ в посока Варна ще се минава в една лента поради ремонтни дейности в изпреварващата лента.

От 27 ноември до 21 декември ще бъде ограничен трафикът по дясната лента в посока Перник на пътя София – Перник заради ремонт на тротоара на моста на река Владайска при разклона за с. Владая до КПП Владая. Движението ще преминава двупосочно по останалите две ленти за движение.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *