Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Световната шампионка Дейзи Ланг с поредно отличие в Холивуд

Наградата за принос в спорта е от Световния младежки филмов фестивал

Поредно световно признание за заслуги към спорта получи трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг – Деси Кирова миналата вечер във Фонда Театър Холивуд. Редом с нея бе и световната шампионка по карате и екшън-актриса Синтия Ротрок.
„Благодаря на Интернационалния Младежки Филм Фестивал за признанието за приноса ми в спорта и във филмовата индустрия! Дадох интервю, в което казвам, че най-хубавото от моята спортна кариера е, че даваш пример за подражание на младото подрастващо поколение – да следват целите в живота си и да трудят всеотдайно, за да ги постигнат с много дисциплина, постоянство и вяра в себе си!“, развълнувано сподели от Холивуд за агенция ВИП Комюникейшън Дейзи Ланг.

През май т.г. трикратната световна шампионка по бокс бе отличена и от Световния музей на славата по бойни изкуства в Мюнхен със специален приз като пионер на женския бокс в Европа. Почетната награда бе за принос в развитието на спорта по света, а на сцената с българката застанаха отново световната шампионка по карате и екшън-актриса Синтия Ротрок, както и световният шампион по кик бокс Дон Уилсън Дракона.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *