Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Режимът за перфектна форма на Лиз Хърли


dir.bg
dir.bg


Режимът за перфектна форма на 53 на Лиз Хърли

10Снимка: Instagram

Атина, Бомбай, Малдивите – това са 3-те дестинации, които Елизабет Хърли посети само за последните няколко седмици. Актрисата не спира да пътува и работи върху линията си за бански, като паралелно с това поддържа невероятна форма – казашкия клек.

Зад перфектните й извивки не стоят изтощителни тренировки, защото Елизабет не си пада по фитнеса, пишат от MissBloom. Тя предпочита планинските преходи и разходките с любимите й кучета. В допълнение към това, тя практикува йога, а стегнатите бедра постига чрез едно единствено упражнение.

Строгите диети също не допадат на 53-годишната Лиз. Тя спазва няколко простички правила: сутрин пие по 2 чаши топла вода на гладно, поне веднъж седмично яде по-течна храна (главно зеленчукови супи) и се старае към почти всяко хранене да добавя много зелени зеленчуци.

Много важно правило, което тя твърди, че е променило хранителните й навици, е да се храни винаги седнала, без телефон и да се наслаждава на всяка хапка. По този начин тя не преяжда и се засища по-бързо.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *