Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора

Издирван от Интерпол герой на Биг брадър публично поиска ръката на боксьорка

Звезди, политици и бизнесмени празнуваха с VIP COMMUNICATION PR  

Звезди от сцената и екрана, бизнесмени, политици и журналисти бяха гости на новогодишното парти на агенция за публични комуникации  VIP COMMUNICATION PR в новия клуб Дилижанс.
Естрадната легенда Джина Иванова от Трамвай № 5 заедно с дъщеря й Мартина и половинката Джон, звездата от Мюзик Айдъл Цвети Радойчева, музикалният педагог Галиана Арсова и музикалната сензация от фестивалите в Рим Моника Шахин пяха за гостите на събитието.


В разгара на вечерта героят от Биг Брадър 4 – Даниел Делчев, който преди година бе обявен за издирване от Интерпол след като изчезна в Дубай заедно с още двама българи, които все още за в затвора в Абу Даби, се качи на сцената, за да благодари на управляващия съдружник на  VIP COMMUNICATION PR Патриция Кирилова за съдействието чрез българските медии да бъде открит и освободен след 9 месеца изгнание. За изненада на всички той покани на сцената приятелката си Роси, която е с над 30 медала в женския бокс и в борбата, и коленичил с годежен пръстен с диамант той поиска ръката на спортистката. След като тя каза: Да! – гостите бурно аплодираха двойката. 
Партньори на събитието бяха лидерите в дигиталния печат Фреш Принт, козметичният гигант РЕФАН, парфюмерийна верига Ди енд Пи, бутиковата винарна Вила Терес, детски магазини Бъни в Пловдив, оптики ЛЕОНАРДО, модна къща АГРЕСОР с дизайнер Мариана Папаличева. По време на благотворителния търг бяха събрани средства за дългогодишната кампания на ВИП Комюникейшън  „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“ – подкрепена от Ротари Клуб Самоков и от ERP Academy.   
Специални гости на събитието бяха президентът на клуба Люси Бързанова и секретарят Петрун Вардаров, Наталия Футекова, парламентарният съветник по сигурността ген. Красимир Занев, гости от посолствата на Балканските държави, популярният психолог Еленко Ангелов, звездата от „Господари на ефира“ и тв Евроком Васко Мавриков, които поздравиха  управляващите съдружници на  VIP COMMUNICATION PR Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. 
    На прага на своята 13-та годишнина агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR продължава да насочва усилията си към все по-широкото представяне на значими постижения в различни сфери на бизнеса, туристическата индустрия, здравеопазването, образованието, международните отношения и други сфери от обществения живот.
       По традиция VIP COMMUNICATION PR стартира събитийния сезон с церемонията Balkan BUSINESS AWARDS 2019. Тя ще отличи най-значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието и инвестират в бъдещето на икономиката на Балканите.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *