Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Здраве Изборът на редактора Красота & Здраве Най-четени

Kаква е тайната на Виктория Бекъм за красива кожа?

Поддръжката и грижата за кожата са напълно задължителни елементи в ежедневната ни рутина. Независимо дали генетично имаме безпроблемна кожа, пак трябва да проявяваме контрол над начина си на живот – хранене, приемане на течности, достатъчно сън и т.н.

 

Не е задължително грижата за кожата да бъде изключително сложна, ангажираща и струваща купища пари. Виктория Бекъм разкри своята малка тайна, която се оказа много проста, пише списание EVA:

„Ям сьомга всеки ден. Природата не ме е надарила със съвършена кожа и дълги години се борех с много неразположения. Дерматологът ми – д-р Харолд Лансър – е невероятен. Той разбра какво ми липсва и как да постигна лесно съвършена кожа. Посъветва ме да ям колкото се може по-често сьомга, ако мога – всеки ден. В началото ми прозвуча налудничаво, но резултатите започнаха да говорят сами за себе си. Хранителните навици се оказаха определящи за състоянието на кожата ми“, споделя Виктория.

Защо сьомгата оказва такова невероятно влияние върху кожата? Тази риба е изключително богата на Омега-3 мастни киселини, които редуцират бръчките, пазят порите чисти, а кожата остава хидратирана и сияеща. Това е перфектният начин за постигане на съвършен баланс – кожа, която не е нито суха, нито мазна. Сьомгата съдържа и витамин А, който е ключов антиоксидант, предпазващ кожата от стареене и помагащ за регенерирането на клетките. Освен това, ако я включите в менюто си, ще си добавяте и необходимото желязо и протеини. Всичко това се отразява освен на състоянието на кожата, така и на косата и ноктите.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *