Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Плеймейтката Марешка остана без дрехи за корицата на Playboy

Плейбой ангажира емблемата на нощна София, а именно клуб „Мегами“ за своя грандиозен спектакъл. Събитието събра множество звезди от различен ранг на едно място.

Младата и амбициозна Марешка се добра до корицата на мъжката библия – Плейбой. Русото изкушение показва завидни женски форми в провокативна фотосесия за списанието.

 

На събитието на Плейбой по случай новия брой, което се проведе в Мегами, плеймейтката Марешка се появи първоначално облечена в стилна черна рокля, а по-късно на сцената дефилира по сатенен халат и фино бельо.

Плеймейтката сподели, че камерата я обича и не се притеснява да позира във всякакви пози и че това е нейният живот. За нея корицата на списанието е като признание за нейната красота и неуморния труд, който полага за перфектните си форми. Близките на Марешка, или както те я наричат – Маша, разкриват, че русата красавица винаги знае как да вдигне градуса на партито и как да го превърне в своя сцена за изява. Тези умения явно са вродени и плеймейтката Марешка се възползва във всеки удобен случай от тях.
Марешка беше в компания на близки и приятели, защото имаше двоен повод за празнуване – корицата на Плейбой и рожден ден. Тя получи множество подаръци и поздравления от всички. Сподели, че годината ѝ започва по-добре от очакваното и че предстоят още горещи фотосесии, както и много професионални ангажименти.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *