Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

СТАРТЕР по БГ РАДИО стана на 17!

Симо и Богдана подновиха ефирните си клетви в ефир и пред много приятели

Симо и Богдана от Стартер подновиха ефирните си клетви пред звездни гости в елитния столичен ресторант „Щастливеца“. Най-забавният сутрешен блок в българския радиоефир празнува рожден ден – 17 години Стартер, 17 години Пълен брак.

Както подобава на празненства по случай годишнина, ефирната двойка посрещна близки приятели, с които да отбележи светлата дата и с които да обсъди в детайли екзистенциални брачни и сватбени въпроси.
В дебата на тема За и против да се ожените след 17 години съвместно съжителство се включиха Илиян Любомиров, Мариана Попова, Веселин Плачков, Лара Златарева и Иван Юруков. А разгорещения спор спечели Богдана, която защитаваше тезата, че сватба не е нужна. Не на това мнение беше Кристина Патрашкова, която заяви, че подписът в гражданското е ключов, защото означава, че човекът, който си избрал е различен и важен за теб.
Георги Тошев, който отговаря на традиционните Пет въпроса на Стартер в празничния ден, определи доверието и чуваемостта между партньорите, като най-важни елементи за дълголетието на една връзка. Тошев категорично заяви, че именно доверието между Симо и Боги е това, което прави магията на техния дует толкова привличаща за гостите и слушателите им. Иван Юруков пък припомни култовия Яворов цитат: „Смисълът на брака не в благословията на попа, а в благословията на природата.“ Освен че направи ефирна премиера на новата си песен „Две хубави очи“ Мариана Попова успя да хвана и импровизирания сватбен букет, подарен на Богдана от Румен Бахов от NOVA.
Сред останалите звездни гости бяха още Стефан Щерев, Рафи, Лара Златарева, Робин Кафалиев, Стефан Вълдобрев, Дует Ритон, Михаела Маринова, Мариана Попова и Веселин Плачков, Поли Генова, Ани Пападополу, Иван Лечев, Графа, Орлин Павлов, Мария Андонова, Нели Хаджийска от „Търси се“.
Като всеки класически рожден ден и този – завърши с торта, но – сватбена и с песен за рожден ден – но от Орлин Павлов, Михаела Маринова, Графа и Поли Генова.
До края на празничната седмица рожденият ден на най-забавния сутрешен блок в ефир дава възможност на почитателите на Стартер да се включат в нова игра, съвместно с ИКЕА. Вижте как да рестартирате дома си на www.bgradio.bg.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *